martes, 13 de mayo de 2008

Máster Oficial en Ocupació i Recursos Humans

El màster pretén formar experts en l’àmbit de les ciències del treball, especialment en l’anàlisi de la realitat laboral i de la problemàtica dels recursos humans i en la intervenció en el mercat de treball a través de les polítiques sociolaborals i de promoció de l’ocupació. Això requereix desenvolupar una sèrie de coneixements i habilitats amb una orientació multidisciplinària, la qual està present en el màster ja que aquest incorpora les perspectives jurídica, sociològica, econòmica, psicològica i d’organització i direcció.

El màster té orientació professional i investigadora perquè permet accedir mitjançant mòduls d’eixida diferenciats a la pràctica professional o a un perfil investigador que pot conduir, si és el cas, a l’obtenció del doctorat.

Els objectius específics del màster són els que segueixen:

  • Formar professionals coneixedors de la realitat laboral i empresarial, amb una atenció particular a la realitat valenciana
  • Formar experts en l’anàlisi dels sistemes d’ocupació en els diferents dimensions (territorial i empresarial)
  • Formar especialistes en l’activació, orientació i gestió de polítiques sociolaborals i de programes d’ocupació
  • Formar professionals capaços d’integrar la problemàtica dels recursos humans en les polítiques d’ocupació
  • Dotar l’estudiant dels coneixements i les tècniques necessaris per a realitzar projectes d’investigació
  • Proporcionar una formació pràctica sobre la realitat laboral

Al màster poden incorporar-se llicenciats i diplomats. Encara que la formació prèvia més adequada és la dels llicenciats en Ciències del Treball i diplomats en Relacions Laborals, està obert a graduats de l’àrea de Ciències Jurídiques i Socials (Sociologia, Dret, Economia, Administració i Direcció d’Empreses, Ciències Polítiques i de l’Administració, Treball Social, Empresarials, Gestió i Administració Pública) i de l’àrea d’Humanitats.

Està organitzat per la Facultat de Ciències Socials . En la docència participen: els departaments de Direcció d'Empreses, Sociologia i Antropologia Social, d'Economia Aplicada, Psicologia Social i el departament de Dret del Treball i de la Seguretat Social.

Més informació: http://www.uv.es/postgrau/socials/ocupacioirh.htm

Universitat de Valencia-Curs 2008-2009.

No hay comentarios: